nedeľa 10. apríla 2011

Extravagant Challenge-Natáčanie už 31. marca 2011

gvbgb

GTV oznámila nejaké dalšie novinky ohľadom doramy Extravagant Challenge. Prvou je, že natáčanie bolo presunuté z apríla na 31. marec.
Druhou je, že členovia Super Junior, Siwon a Donghae budú po dobu 4 mesiacov, kým sa skončí natáčanie Extravagant Challenge ubytovaní na Taiwane.
Členovia Super Junior sa vyjadrili, že nepotrebujú žiaden luxus, ani 5-hviezdičkový hotel, a nemajú ani iné osobité požiadavky ale chcú mať predovšetkým súkromie.
GTV zástupca Lai Cong Bi sa pochvalne vyjadril na adresu členov Super Junior, práve kvôli ich nízkym požiadávkam.
Poslednou novinkou je, že už sa pozná aj dalšia herečka, ktorá sa objaví v Extravagant Challenge okrem Ivy Chen, ktorá získala hlavnú úlohu. Nie je ňou nikto iný ako známa modelka a herečka Bianca Bai, ktorá má stvárniť blízku priateľku a zároveň rivalku hlavnej hrdinky. Predpokladám (a som si na 99% istá), že sa jedná o postavu Kotonami Kanae-Moko-chan. Osobne sa mi tento výber pozdáva. Biancu Bai poznám už z doramy Fated to love you, kde si zahrala postavu Anny a v jej podaní sa mi páčila.
V spojitosti s Biancou Bai sa strhol väčší záujem o túto doramu, pretože bude hrať charakter aký ešte nehrala.
Už teraz je Extravagant Challenge medzi fanúšikmi mangy Skip Beat veľký záujem, takže sa očakávajú dobré ratingy. Hlavne ked sa k tomu priráta Super Junior, ktorí sú známi v celej Ázii.
Kedže Extravagant Challenge bola v roku 2008 preložená na neurčito, okrem hereckého obsadenia sa zmenila aj režisérska stolička, ktorú teraz prevezme Jerry Feng miesto Niu Cheng Ze.
Kvôli tragédii, ktorá sa momentálne odohrala v Japonsku, originálna autorka mangy Skip Beat, Yoshiki Nakamura, nepríde na pojednávanie ohľadom natáčania Extravagant Challenge, ale ju zastúpi Miyake Hisako, ktorá bude dohliadať na celú doramu.
Očakáva sa, že Extravagant Challenge bude jednou z najúspešnejších doram, čomu aj ja pevne verím.

Dakujem Sonoko za upozornenie o novinkách :)

Zdroje:


GTV:

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára