nedeľa 10. apríla 2011

Koizora-Dorama recenze

koizora
NÁZOV: Koizora/Láska nebeská
KRAJINA: Japonsko
ŽÁNER: Romantika, Dráma
POČET EPIZÓD: 6
ROK: 2008
MOJE HODNOTENIE: 4/10


CAST:

OBSAH:
Mika je normální mladá středoškolačka snící o přenádherné, romantické lásce. A pak, jednoho dne, potkává Hira, svůj osud. Hiro je z davu vyčnívající, na blonďato obarvený, piercingem vybavený spolužák. Přestože Hiro násilím Miku políbí, přestože Mika z toho, že jí takový nevychovanec ukradl první polibek, bude nešťastná, je pozdě. Protože láska ty dva slepila dohromady. I když trpí, i když je jí ubližováno, čas strávený s Hirem bylo to nejkrásnější v jejím životě.


MÔJ NÁZOR:
Mnohí túto doramu ospevujú, mňa však vôbec nenadchla a už tobôž nechytila za srdce a úprimne bolo mi jedno že Hiro zomrie. A prečo mi to bolo jedno? Pretože som si vôbec neobľúbila jeho postavu. A prečo som si ju neobľúbila? Pretože som to neuverila hercovi čo to hral. Vlastne som to neuverila žiadnemu z hercov čo tam hrali. Celé mi to pripadalo také vyumelkované, akoby natočené len pre efekt, snažiace sa o nejaké charizmatické postavy s vlastným originálnym pohľadom na svet, pričom vlastný originálny pohľad na svet v skutočnosti nemajú. Navyše bolo od začiatku jasné ako to skončí a to s jasným cieľom zamávať emóciami divákov. Aspoň tak mi to prišlo. A aj po dejovej stránke to nebolo bohviečo. Hlavná hrdinka ma neskutočne iritovala tou svojou plachosťou, neplachosťou a v niektorých momentoch som nechápala jej správanie, čomu nepomohol určite ani scénár, v ktorom už nevedeli čo od dobroty robiť.
No ale to je iba môj názor, väčšine ľudí, čo som aspoň počula, sa táto dorama páčila a minuli na ňu balík servítok. Ja som neminula ani jeden, iba som sa ironicky uškrnula a pretáčala dopredu.

Online s CZ titulky

2 komentáre:

  1. Plеaѕe let me κnoω if you're looking for a author for your blog. You have some really good posts and I think I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd reаlly lіκe tο
    wrіte some articleѕ foг yοur blog in exсhange for
    a linκ back tо mine. Pleasе senԁ me an emaіl іf intеreѕted.

    Thank уοu! dοwnload muѕіc Videο, Dіgіtаl ѵideo Tapeѕ, TV Ѕhows, MTV Proves and Funnу Music Vіԁeoѕ.
    In this way the iTunes саn сonneсt youг applicatіons
    tο the Inteгnеt.

    Alsо ѵіsit my web-sіte: hοmе theаter sуstemѕ ()

    OdpovedaťOdstrániť