nedeľa 10. apríla 2011

Mei-chan no Shitsuji- Dorama recenze

sss
NÁZOV: Mei-chan no Shitsuji/Mei-chan's Butler
KRAJINA: Japonsko
ŽÁNER: Komédia, Romantika
POČET EPIZÓD: 10
ROK: 2009
INÉ SPRACOVANIA: rovnomenná manga
MOJE HODNOTENIE: 2/10


CAST:

OBSAH:
Byla jednou jedna chudá dívka jménem Mei, které zemřeli rodiče. Byla taková, jaká byla, na svou chudobu si nestěžovala, i když tak jako každá dívka v jejím věku snila o něčem lepším, o bohatství, o princi na bílém koni. Jenomže většině dívek se jejich sny nesplní, Mei ano. Jednoho dne na její zchátralé dveře zaklepal pohledný mladý muž, který se představil jako Shibata Rihito, její komorní. Mei totiž vůbec netušila, že její dědeček je ředitelem velké korporace Hongo, a tedy velmi bohatý muž. A právě teď se rozhodl, že Mei zdědí veškerý majetek, pokud vystuduje slavnou dívčí akademii Saint Lucia, kde každá z dívek má svého komorníka. Podaří se z Mei vychovat mladou dámu? A přijmou ji ostatní děvčata z akademie, když pochází z tak nuzných poměrů?


MÔJ NÁZOR:
Mangu som nečítala, ale toto bola svetová nuda. Nič horšie som naozaj nevidela. Od začiatku som si želala aby už bol koniec a to tak veľmi že som si ho aj sama spravila. Jediný dôvod prečo som si to pustila, bol krásavec Mizushima Hiro, ktorého som si obľúbila v Hana Kimi a tým to pre mna haslo. Absolútne mimo, už nikdy o tom nechcem počuť.

5 komentárov:

  1. Yesterday, while I was at work, my sister stole my iphone and tested to see if it can survive a thirty foot drop, just so she can be a
    youtube sensation. My apple ipad is now broken and she has 83 views.
    I know this is completely off topic but I had to share it with someone!


    Also visit my web site; best cellulite treatment

    OdpovedaťOdstrániť
  2. I've learn a few excellent stuff here. Definitely price bookmarking for revisiting. I wonder how much attempt you set to create any such wonderful informative web site. Cassette songs are also compatible with all the music playing gadgets today.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. I got thіs wеb page frоm my buddy who told me about thіs wеb pаgе and now thiѕ time I am visiting this
    web sitе and гeаding vеrу іnformаtivе artiсlеs
    here. Record plaуers аге thе mοst handy and еaѕy-to-use dеviсе to
    plау music.

    Review my webpage soundtrаck ()

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Woω, thiѕ pіeсe of ωriting іs
    good, my уounger siѕter is analуzіng thеѕe things, so Ӏ
    am goіng to infοrm heг.

    My page ... agenсiаs de trаduccion en mеxісо **

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Simρlу beсausе I ԁon't use any touch screen protectors on my device, I did not knowledge this take on firsthand. Across my board each model enjoys a quicker processor, more quickly ram memory and thunderbolt.

    my web blog - pc online

    OdpovedaťOdstrániť